Είμαστε στην διάθεση σας να σας οργανώσουμε ένα πλήρες πακέτο γαστρονομικού τουρισμού στην Αρχαία Επίδαυρο.
Παρακάτω παρουσιάζεται ένα ενδεικτικό 10ήμερο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

1η Ημέρα
Άφιξη στο αεροδρόμιο και μεταφορά στο Sunny Garden με τουριστικό λεωφορείο. Ακολουθει καλωσόρισμα στο ξενοδοχείο

2η Ημέρα
Ελεύθερη ημέρα και το βράδυ φαγητό με bbq στον κήπο του Sunny Garden.

3η Ημέρα
Επίσκεψη στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και ξενάγηση στην ποτοποιεία «Καρωνη» (τσίπουρο, ούζο) καθώς και στην μελισσοκομική μονάδα «Μέλισμα».

4η Ημέρα
Επίσκεψη σε κτήματα (ελαιώνες και πορτοκαλεώνες) και ξενάγηση από γευσιγνώστη και παράγωγο Δ. Μπεκα σχετικά με τα τοπικά τα βότανα και προϊόντα. Το βράδυ ακολουθει γεύμα με ελληνικά πιάτα που θα παρασκευάσουμε μαζί.

5η Ημέρα
Επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους. Στην συνέχεια ακολουθει επίσκεψη σε παραδοσιακό ελαιουργείο στο Λυγουριο καθώς και επίσκεψη σε τυροκομείο στο χωριό της Τραχιάς όπου θα μπορέσουν να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα (χυλοπίτες, παξιμάδια, τυριά). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης σε παραδοσιακή στάνη και συμμετοχή στην διαδικασία παραγωγής τυριού καθώς και η παρασκευή παραδοσιακού γεύματος στον ίδιο χώρο.

6η Ημέρα
Επίσκεψη σε οινοποιείο της Νεμέας καθώς και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

7η Ημέρα
Επίσκεψη σε παραδοσιακό νερόμυλο και επίδειξη παραδοσιακού αλέσματος και ζυμώματος ψωμιού. Στον ίδιο χώρο θα υπάρξει και παρασκευή γεύματος από όλους μαζί με συνοδεία το φρέσκο ζυμωμένο ψωμί.

8η Ημέρα
Ψάρεμα με επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος (παραγάδι για τόνους και ξιφίες). Το βράδυ ακολουθει ελληνική βραδιά στο ξενοδοχείο.

9η Ημέρα
Ελεύθερη ημέρα. Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μαγειρικής.

10η Ημέρα
Αναχώρηση με τουριστικό λεωφορείο από το sunny garden στο αεροδρόμιο.